Rood
De (bijna) verloren druif Perricone maakt terug opgang. Na het succes van de "Furioso" van dezelfde producent met 3 opeenvolgende 3 Bicchieri van Gambero Rosso wordt nu deze eenvoudiger versie (op inox) geïntroduceerd. Braambes, specerijen en zoethout.
Goud met 96 punten op DWWA (Decanter World Wine Awards). Nu al heerlijk maar kan nog een hele tijd mee.
Een Franse druivenvariëteit die in Friuli verzeild geraakt en het daar bovendien nog fantastisch doet ook! De druif heeft er zijn ideale terroir gevonden, en wel zodanig dat ze niet meer weg te denken is uit deze streek.
Verse bloemen en sappig knapperig fruit in een intense sangiovese, gevinifieerd in staal. Geeft een mooie reflectie van de terroir. Eerder gemaakt op drinkbaarheid dan op kracht, en daarom breed inzetbaar bij een variëteit aan maaltijden.
De topwijn van Mamete Prevostini, deze Sfozato, met natuurlijk de 3 rode bekertjes van Gambero Rosso
Een Rosso met voor Puglia de allochtone druiven negroamaro en aglianico. De samenstelling van de blend verschilt elke keer, naargelang de oogst en rijpheid van de druiven (en de timing daarvan). Het is een volle wijn, sappig, een echte fruitbom.