Rood
70% Corvina; 30% Rondinella. Intense neus met krachtige aroma's van donker fruit, kruiden en vanille. Goed in balans met een mooie afdronk.
Slechts ongeveer 1350 flessen geproduceerd van deze topper! Favoriet in "Ken Wijn nr 23" bij de toscaanse proeverij.
100% Sangiovese Grosso. Een traditionele wijn waar de druiven deels uit dezelfde wijngaarden als de Brunello komen, en deels van jongere aanplantingen.
Gian-Marco Ghisolfi maakt barolo's die al relatief jong heel genietbaar zijn. Een rijke, volle wijn met veel body, een mooie structuur en rijp rood fruit. Complex en elegant. Kan nu al gedronken worden maar kan gemakkelijk verder evolueren en kan ...
Eigenlijk is deze passito (van gedroogde druiven) dé originele Sagrantino, die al werd gemaakt voor de droge Sagrantino geproduceerd werd. Heerlijk bij een stukje zwarte chocolade of een chocolade dessert.
Robijnrood. Aroma's van zwart fruit. Medium body and kruidige afdronk
Een blend van autochtone druiven uit Friuli-Venezia: 20% Pignolo, 40% Schioppettino and 40% Refosco dal peduncolo rosso. Een krachtige wijn voor krachtige gerechten.