Rood
100% Nerello Mascalese van pre-phylloxera alberello wijnstokken (80-90 jaar oud). Manueel geoogst, zachte persing, 18 dagen maceratie op de schillen in cementen vaten, dan 14 maanden rijping in Franse "tonneaux". Natuurlijke malolactische fermentatie.
Mooie volle rode wijn met aroma's van iets geconfigureerd zwart fruit, blauwe pruimen, en met in de afdronk een hint van zwarte peper.
Complexe neus met rijke florale impressies van viooltjes en rozen; krachtige fruitige aroma's van donkere kersen en zure zwarte kersen met hints van kruiden. Goede balans
De top van de rode druiven in Friuli. Krachtig en met een groot potentieel voor veroudering
Eigenlijk is deze passito (van gedroogde druiven) dé originele Sagrantino, die al werd gemaakt voor de droge Sagrantino geproduceerd werd. Heerlijk bij een stukje zwarte chocolade of een chocolade dessert.
Robijnrood. Aroma's van zwart fruit. Medium body and kruidige afdronk
100% Negroamaro. Bij deze "Selezione" wou Beppe di Marie deze druif van zijn beste kant laten zien. Er is een ver doorgedreven selectie van de beste druiven van de oudste stokken gemaakt, resulterend in een krachtige wijn met uitstekende bewaarcapaciteit.