Wit
Een blend van witte druiven uit Sicilië, met o.a. de aromatische Zibbibo.
Fantastische verhouding prijs/kwaliteit voor deze Grillo. Mooie frisse zuren en een ziltigheid die hem ideaal maakt voor bij schaaldieren.
Druiven ondergaan een zachte persing en worden gefermenteerd bij een gecontroleerde temperatuur van 16°C. De wijn blijft "sur lie" voor minimum 4 maanden met regelmatige batonnages.
Een blend van de autochtone druiven Rabigato en Viosinho. Frisse witte wijn met een vierante aciditeit en voornamelijk citrus toetsen.
Blend van 55% Malvasia Fina, 15% Rabigato, 15% Viosinho en 15% Gouveio. Citroengele kleur met intense aroma's van rijp wit steenfruit.
Een frisse zomerse wijn met toetsen van citrus en wit steenfruit. Lekker bij een zomers slaatjes of gewoon lekker verfrissend op je terrasje.
Big is beautiful deze keer. Het is niet omdat Cantina Tollo 11 miljoen flessen produceren dat ze geen verbintenis met kwaliteit hebben. Zij hebben verschillende productlijnen, de meeste met de typische wijnen uit de Abruzzen zoals Montepulciano, Trebbiano