Wit
Druiven ondergaan een zachte persing en worden gefermenteerd bij een gecontroleerde temperatuur van 16°C. De wijn blijft "sur lie" voor minimum 4 maanden met regelmatige batonnages.
Een blend van de autochtone druiven Rabigato en Viosinho. Frisse witte wijn met een vierante aciditeit en voornamelijk citrus toetsen.
Fantastische verhouding prijs/kwaliteit voor deze Grillo. Mooie frisse zuren en een ziltigheid die hem ideaal maakt voor bij schaaldieren.
Eén van de vele "vergeten" druiven in Italië, hier meesterlijk gevinifieerd op domein Fontanassa.
Lichtgele kleur, toetsen van wit steenfruit, floraal, met goed geïntegreerde impressies van getoast eikenhout. In de mond geconcentreerd met de zuren mooi in balans, mineraal en met een lange afdronk.
Blend van 55% Malvasia Fina, 15% Rabigato, 15% Viosinho en 15% Gouveio. Citroengele kleur met intense aroma's van rijp wit steenfruit.